Tirana Trails

270 kilometra shtigje përreth Tiranës

Shtigjet tona

Mbështetur nga

Partners Albania (logo)

Projekt nga

Tirana Ekspres logo

Partnerët tanë

agjensia-e-parqeve-logo
Bashkia-e-Tiranes-logo

Uebfaqja e Tirana Trails është krijuar dhe mirëmbajtur në kuadrin e projektit EMBRACE, implementuar nga Partnerët 'Shqipëria për Ndryshim dhe Zhvillim' me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e vetme e “Tirana Ekspres” dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.